Vlieg busreis Rusland
winterpaleis sint petersburg

Vlieg busreis Rusland

rusland
Bezichtig o.a. Sint-Petersburg en Moskou met het Rode Plein en Kremlin.
Vergelijk het aanbod van
kras busreizenoadde jong intra

Maak kennis met Rusland!

Rusland is ongeveer 400 keer zo groot als Nederland en daarmee het grootste land ter wereld. Rusland heeft een rijke geschiedenis en zit vol met mooie bezienswaardigheden die de moeite waard zijn. De vele oude stadjes, historische gebouwen en kerken zijn prachtig om te zien. Dit gaat een reis worden die u zich nog lang blijft herinneren. Bent u klaar voor een vliegbusreis naar het avontuurlijke Rusland?

Bekijk de busreizen Rusland bij deze aanbieders

Over

Over Rusland

Rusland heeft een rijke cultuur en geschiedenis. Op dat gebied is er in Rusland dan ook veel te doen. Rusland is voorzien van chique winkels en internationale modehuizen. Restaurants serveren heerlijke gerechten uit de traditionele Russische keuken. De valuta in Rusland is de Russische roebel (RUB). Natuurliefhebbers kunnen zich in Rusland ook prima vermaken. Rusland is vooral vlak maar is ook voorzien van berggebieden en zelfs woestijngebied. Ga naar Kamtsjatka, een schiereiland in het oosten van Rusland, om een bezoek te brengen aan prachtige vulkanen. Hier kunt u ook een bezoek brengen aan één van de vijf mooie natuurparken.

versieringen kerk moskou
orthodoxe kerk
Bezienswaardigheden

Dit moet u zien in Rusland!

Rusland zit vol met mooie bezienswaardigheden die de moeite waard zijn. In het centrum van Moskou bevindt zich het Rode plein. Dit is een enorme trekpleister voor toeristen. Dit grote plein is voorzien van kathedralen, paleizen en musea. Ook de magische Basiliuskathedraal is hier te vinden. Door de bijzondere kleuren en rondingen van de kathedraal zult u het gevoel krijgen dat u zich in een sprookje bevindt. In het Bolsjojtheater in Moskou zullen opera- en balletliefhebbers zich prima vermaken. Hier worden er adembenemende operavoorstellingen en balletopvoeringen gegeven.

Must-See

De Tempel van alle Religies in Rusland

In Rusland staat een unieke tempel die staat voor de religieuze architectuur van de grootste religies ter wereld. De Tempel van alle Religies staat in de Russische gemeente Kazan. Het bestaat uit allemaal verschillende koepels, torens en minaretten die staan voor de religieuze architectuur van grote religies. Er is bijvoorbeeld een Chinese koepel, een christelijke kruis, een islamitische halve maan en een ster van David te zien. De tempel is enkel een cultureel centrum, er worden geen enkele ceremonies gegeven. Voor cultuurliefhebbers is dit zeker een aanrader. Boek een vliegbusreis Rusland en beleef deze ontdekkingstocht zo snel mogelijk!

kazan plein rusland