De Jong Intra

Vergelijk het aanbod van
kras busreizenoadde jong intra

Ervaren touroperator met verzorgde busreizen

De reisorganisatie De Jong Intra is sinds 1972 gespecialiseerd in het samenstellen van vakanties. Het doel is iedereen een zorgeloze vakantie te kunnen bezorgen waarbij genieten centraal staat. Tijdens deze periode is het namelijk de bedoeling dat u de dagelijkse verplichtingen en zorgen even kunt vergeten. Om dat genieten voor iedereen anders is, zet De Jong Intra zich in om aan de vakantiewensen van iedere kan te kunnen voldoen. Of u nu alleen, met partner of kinderen reist, de Jong Intra helpt u bij het invullen van uw vakantie. Zo heeft u een zorg minder alvorens op reis te vertrekken.

Wat u zoal kunt verwachten bij De Jong Intra 
De vlieg busreizen van De Jong Intra staan garant voor een korte heen- en terugreis per vliegtuig om zo langer te kunnen genieten van de bestemming van uw keuze. Ter plekke verkent u het land of gebied van uw keuze met een mooie rondreis.

De Jong Intra neemt u mee naar prachtige bestemmingen als: Schotland, Ierland, Portugal, Griekenland, Praag, enz. Maar u kunt er ook Italië verkennen met bestemmingen als Rome, Sicilië, Toscane, de Bloemenrivièra en Zuid-Italië. Ook Spanje kan in dit aanbod niet ontbreken met Andalusië, Gibraltar, Barcelona, ….
Wilt u graag iets exclusiefs, kies dan voor een van De Jong Intra’s onvergetelijke rondreizen in Amerika. Verken er de mooiste highlights: Florida, New York, The Rocky Mountains, The Mississipi, enz. Of wat denkt u van het fascinerende Canada. Wie zich echt door fascinatie wilt laten overdonderen, kiest best een mooie, unieke reis naar het nostalgische Indonesië of het wonderbaarlijke Thailand. Keuze in overvloed voor een prachtige reis!