Vlieg busreis Oostenrijk
stadhuis van wenen

Vlieg busreis Oostenrijk

oostenrijk
Bezoek hoofdstad Wenen of kies voor een reis vol natuur!
Vergelijk het aanbod van
kras busreizenoadde jong intra

Keizerin Sissi in Wenen en de Oostenrijkse Natuur, ideaal voor een busreis!

Binnen Europa is Oostenrijk één van de populairste vakantiebestemmingen. Voor de zon en de sneeuw kunt u een bezoek brengen aan Oostenrijk. In de ski gebieden van Oostenrijk kunt u heerlijk skiën, snowboarden of langlaufen. Oostenrijk is een echte Alpenland. In het westen van het land, tegen de grens met Zwitserland, kunt u ontzettend hoge bergen vinden. Of u nu op zoek bent naar ontspanning of een heerlijke actieve vakantie. Oostenrijk biedt ontzettend veel mogelijkheden. Boek nu uw vliegbusreis Oostenrijk en kijk uit naar een prachtige vakantie!

Vergelijk alle aanbieders voor een busreis Oostenrijk

Over

Over Oostenrijk

Oostenrijk ligt in het centrum van Europa en is ongeveer twee keer zo groot als Nederland. In Oostenrijk kunt u ontzettend hoge bergen vinden, de hoogste toppen bereiken een hoogte van bijna 4000 meter. De hoogste berg is de Gross Glockner. Deze berg is 3.798 meter hoog. De hoofdstad Wenen staat wereldberoemd om zijn klassieke muziek. Denk bijvoorbeeld aan Mozart en Beethoven. In deze stad kun je zowel oude als nieuwe gebouwen vinden.

karlskirche
Schloss Schonbrunn
Bezienswaardigheden

Het mooiste van Oostenrijk

Oostenrijk staat vooral bekend om de vele wintersportmogelijkheden. Het prachtige berggebied de Alpen is de bestemming voor veel toeristen. Naast skiën en snowboarden kunt u ook heerlijk wandelen en fietsen in de Alpen. U zult versteld staan van de bijzondere omgeving. Cultuurliefhebbers kunnen zich ook goed vermaken in Oostenrijk. Breng een bezoek aan de Schloss Schönbrunn. Dit ontzettend grote paleis van Wenen heeft een lange geschiedenis. Daarom wordt de Schloss Schönbrunn ook beschouwd als meest belangrijke cultureel monument van Oosterijk. Dit paleis heeft 1441 kamers en is voorzien van een prachtige tuin met dierentuin. Komt u ook een kijkje nemen?

Must-See

Krimmler Wasserfälle en ijsgrotten

Bent u op zoek naar mooie natuur? Dan moet u zeker de hoogste waterval van Europa gaan bekijken. Dit is de Krimmler Wasserfälle en bevindt zich in het dorp Krimml in Oostenrijk. Deze waterval stort in het nationale park Hohe Tauern maar liefs 380 meter in drie fases naar beneden. Dit zorgt voor een indrukwekkend plaatje en is zeker de moeite waard om te bezoeken! In het plaatsje Werfen kunt u prachtige koele ijsgrotten vinden. Deze ijstunnels zijn ontstaan door het smelten van water en de wind die door de tunnels jaagt. Boek nu uw vlieg busreis naar Oostenrijk en maak kennis met Oostenrijk!

watervallen in oostenrijk