Oad Reizen

Vergelijk het aanbod van
kras busreizenoadde jong intra

Een echte specialist in het organiseren van vlieg busreizen

De Nederlandse reisorganisatie Oad heeft een ruim aanbod vlieg-busreizen naar de mooiste locaties in Europa. Reist u mee? Oad beschikt over de beste bussen en professionele chauffeurs. Laat u via indrukwekkende routes meevoeren door Spanje, Oostenrijk en Hongarije. Kiest u liever voor een reis naar Portugal, Ierland, Scandinavië of Rusland? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Reist u graag af naar de mooiste uithoeken van Europa, maar ziet u het niet zitten om heel de reis naar de bestemming toe al in een bus te zitten? Vlieg dan met Oad naar bijvoorbeeld:

Het Italiaanse eiland Sardinië
Laat u betoveren door de witte stranden omringd door het azuurblauwe water, bezoek de sfeervolle havenstadjes en proef de cultuur van deze schitterende locatie in de Middellandse Zee.

Het indrukwekkende IJsland
Aanschouw tijdens een avondexcursie het Noorderlicht met eigen ogen. Tijdens deze unieke vakantie ziet u een groot deel van het fascinerende IJsland. Natuurlijk mag hierbij een bezoek aan de Gulfoss watervallen niet ontbreken.

Het bloemrijke Madeira
Madeira is met zijn rijke bloemenpracht werkelijk een schitterend eiland te noemen. U kunt er flinke wandelingen maken, sla daarbij de irrigatiekanalen in Referta niet over! Uiteraard brengt u ook een bezoek aan de hoofdstad Funchal, met zijn oude stadsdeel.

Met Oad reist u per vliegtuig naar het land van uw keuze waarna u door Oad met een touringcar naar uw hotel gebracht zult worden. De reisleiders van Oad zullen er hoogstpersoonlijk voor zorgdragen dat alles van begin tot eind goed verloopt. Zodat u optimaal kunt genieten.