Vlieg busreis Spanje
placa espanya barcelona

Vlieg busreis Spanje

spanje
Bezichtig o.a. Barcelona, Madrid of het zuidelijk gelegen Andalusië. Spanje is erg veelzijdig!
Vergelijk het aanbod van
kras busreizenoadde jong intra

Genieten van de Spaanse cultuur

Spanje is onder de Nederlanders al jaren de nummer één vliegbestemming. U kunt hier lekker eten en genieten van een heerlijke ontspannende sfeer. Spanje behoort tot één van de mooiste landen van de hele wereld. Iedereen de er komt raakt er betoverd en vind het geen probleem om nog een keer terug te keren. Spanje is zo divers dat het eigenlijk niet lukt om alles van het land tijdens één vakantie te bekijken. Spanje is een mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke pracht. Waar wacht u op? Boek nu een vliegbusreis Spanje en kijk uit naar een heerlijke vakantie!

Vergelijk de Busreizen Spanje aanbieders

Over

Over Spanje

Spanje is één van de drie grootste landen van Europa. Spanje bestaat uit het vasteland, de Canarische eilanden en de Balearische Eilanden. Spanje heeft na Zwitserland het meest bergachtige land van Europa. In Spanje kunt u naast het zonnen dus ook terecht voor sportieve vakanties. Spanje heeft nationale parken en is trots dat zij die parken beschermen. De steden Madrid en Barcelona zijn zeker een bezoek waard. Er zijn vele steden die interessant zijn, elke regio heeft weer zijn eigen keuken en cultuur. Sommige regio’s hebben zelfs verschillende talen.

plaza mayor
parc guell
Bezienswaardigheden

Er is veel te zien in Spanje!

Spanje heeft vele bezienswaardigheden die de moeite waard zijn. Kunstliefhebbers zullen de Dalí Museum erg interessant vinden. De Spaanse kunstenaar Salvador Dalí behoort tot de grootste kunstenaars op het gebied van surrealistische kunst. Tegenwoordig kunt u zijn werk in meerdere verschillende musea bewonderen. Daarnaast is het ook bijzonder om de interessante bouwwerken van architect Antoni Gaudí te bekijken. Enkele voorbeelden zijn Casa Milá, Park Güell, Casa Batlló en Casa Vicens. De Sagrada Familia is zijn meest indrukwekkende bouwwerk. Het is een basiliek die na een eeuw nog steeds niet klaar is. De verwachting is dat de Sagrada Familia in 2026 af is.

Must-See

Het Alhambra en de Generalife

Het Alhambra is een topattractie van Spanje. Deze paleizen waren van de Islamitische sultan van Granada Muhammed III en andere Moorse heersers. Dit middeleeuwse paleis en fort wordt jaarlijks door vele mensen bezocht. Het is aan te raden om van te voren tickets te kopen om lange wachtrijen te voorkomen. De Generalife is gevestigd binnen de stadmuren van Alhambra. Het Generalife paleis heeft meerdere binnenplaatsen en tuinen. De architectuur laat zich het best omschrijven als Moors met Renaissance invloeden. Wilt u deze paleizen ook bezoeken? Boek dan nu een vliegbusreis Spanje en laat u betoveren.

alhambra in granada