Vlieg busreis Finland
helsinki

Vlieg busreis Finland

finland
Finland, een garantie op adembenemende natuur. Neem bijv. Lapland, een sprookjesachtige omgeving! Finland zal u niet teleurstellen.
vanaf € 1199,-Vergelijk alle busreizen
Vergelijk het aanbod van
kras busreizenoadde jong intra

Finland: Van Huskitochten door lapland tot hoofdstad Helsinki!

Vlieg naar Finland en maak met de bus kennis met ‘het land van duizend meren’. Uw busreis voert u mee doorheen de ongerepte natuur langs de meest serene omgevingen en prachtige meren. Uiteraard maakt u tijdens uw busreis ook kennis met enkele van de bekendste steden van Finland. Denk hierbij niet alleen aan de Finse hoofdstad Helsinki, maar ook aan Rovaniemi, de thuisbasis van de enige, echte Kerstman! Finland is een prachtig vakantieland welke het hele jaar door uitnodigt om te bezoeken. Tijdens de zomermaanden kleurt het land prachtig groen terwijl u in de winter kunt genieten van een prachtig winter wonderland zoals u zich deze waarschijnlijk altijd al heeft voorgesteld. Het aanschouwen van het Noorderlicht zorgt voor een bijzondere afsluiter van uw vlieg busreis naar Finland!

Bekijk de aanbieders met vlieg busreizen naar Finland

Over

Over Finland

Finland is een land in Noord-Europa welke ongeveer zes miljoen inwoners telt. Het land telt maar liefst 35 nationale parken waarvan de meest indrukwekkende in het noorden zijn terug te vinden. Finnen staan er om bekend vrij gesloten, maar wel steeds zeer hulpvaardig te zijn. Dit zorgt er voor dat u zich als reiziger in dit land meteen welkom voelt. De Finse keuken kent invloeden uit de verschillende Scandinavische landen, maar ook de Russische keuken is goed vertegenwoordigd. In Finland betaalt men net als in Nederland gewoon met de euro.

natuur met meren en wouden in finland
huskitocht lapland
Bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden in Finland

Veel mensen verbazen zich er over hoeveel fantastische bezienswaardigheden er wel niet in Finland zijn terug te vinden. Uiteraard is er de hoofdstad Helsinki met de Suomenlinna vesting, maar wat bovendien ook te denken van Rovaniemi; het dorp van de Kerstman? Busreizen die verder het binnenland van Finland in trekken laten u ook vaak kennismaken met het Nationaal Park Nuuksio en wat ook te denken van Ruka, de stad Turku en het Wildpark Ranua? Tot slot beschikt Finland niet voor niets over de bijnaam ‘Land van duizend meren’. De Finse Merenvlakte welke in het binnenland van Finland is terug te vinden is goed voor niet minder dan 60.000 verschillende meren die vaak onderling worden verbonden door middel van korte rivieren, beken en kanalen. De laatste jaren wordt er ook tijdens een busreis doorheen Finland met recht en rede meer aandacht besteedt aan deze fantastische omgeving.

Must-see

Must see: Suomenlinna

Nagenoeg elke busreis die doorheen Finland wordt geboekt houdt uiteraard halt in de Finse hoofdstad Helsinki. De kans is daarbij ook zeer groot dat u de mogelijkheid krijgt om ‘Suomenlinna’ te ontdekken. Het betreft hier een vestiging welke is gebouwd op zes eilanden die voor de haven van de Finse hoofdstad zijn gelegen. UNESCO heeft er voor gekozen om Suomenlinna op te nemen op haar Werelderfgoedlijst en dat is niet meer dan terecht. Het is dan ook ongetwijfeld één van de meest bijzondere locaties en bezienswaardigheden die Finland te bieden heeft.

Suomenlinna nabij helsinki