Vlieg busreis Italië
Colosseum in Rome

Vlieg busreis Italië

italie
Bezichtig o.a. hoofdstad Rome met het schitterende Colloseum, Vaticaanstad en Forum Romanum. Of kies voor een reis naar de Bloemenriviera of Sicillië.
Vergelijk het aanbod van
kras busreizenoadde jong intra

De roemrijke geschiedenis van Italië heeft veel moois achtergelaten

Italië staat bekend om de rijke cultuur, heerlijk eten en de liefde voor prachtige dingen. Een vakantie met Italië als bestemming is zeker de moeite waard. Vlieg naar uw bestemming Italië en ga verder op ontdekkingstocht met de bus. Wilt u ook genieten van heerlijk Italiaans eten en varen op de bootjes in Venetië? Boek dan nu uw vlieg busreis naar Italië en geniet binnenkort ook van alles dat Italië te bieden heeft!

Ontdek alle vliegbusreizen Italië bij deze aanbieders

Over

Over Italië

Italië heeft alles wat u zich als vakantieganger kunt wensen. De echte cultuurliefhebbers kunnen zich goed vermaken in Florence. Florence is een belangrijke cultuurstad in Italië. De modeliefhebbers kunnen ook flink shoppen. Italië staat wereldwijd bekend als een geweldig land om te shoppen omdat het veel topdesigners heeft. Als u in de zomer naar het strand wilt in Italië, heeft u veel keuze. De Italiaanse kust heeft voor ieder wat wils. Er zijn kiezels, rotsen of sneeuwwitte zandstranden. Het Italiaanse landschap is zeer geschikt om te wandelen. Wandelliefhebbers moet dan ook zeker hun wandelschoenen meenemen. Daarnaast staat één ding vast: u zult heerlijk eten gedurende uw vakantie in Italië! Overal in Italië kunt u restaurantjes vinden met de lekkerste pizza en pasta.

vittorio emanuele
trvi fontein
Bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden in Italië

Als u op zoek bent naar een romantische bezienswaardigheid moet u zeker een bezoek brengen aan de stad Venetië. Venetië bestaat uit meer dan 100 eilanden. U kunt een heerlijke tocht maken in een klassieke Ventiaanse Gondel en genieten van het prachtige uitzicht. Het Colosseum is ook interessant om te bekijken. Dit was het grootste amfitheater in het Romeinse Rijk. Het was speciaal gebouwd voor de Spelen. Daarna werd het in gebruik genomen door gladiatoren en schouwspelen. Bent u een liefhebber van bergen? Breng dan een bezoek aan de Monte Baldo. Dit is een bergketen die loopt vanaf het Gardameer tot aan de Adige. De Pozzette heeft de hoogste top van de Monte Baldo met een hoogte van 2218 meter.

Must-See

Toren van Pisa

De Toren van Pisa is één van de bekendste bouwwerken van Italië. De Toren van Pisa staat bij de Kathedraal van Pisa en is 56 meter hoog. Het staat onder een hellingshoek van ongeveer 10% en heeft 297 treden. In 1173 is deze vrijstaande klokkentoren begonnen met overhellen. De toren werd opgebouwd in drie stappen verdeeld over een periode van 200 jaar. Hierdoor is hij scheef komen te staan. Indien de Toren van Pisa in één keer was gebouwd was hij waarschijnlijk omgevallen. Boek nu een vliegbusreis Italië zodat u ook op de foto kunt met de Toren van Pisa!

de scheve toren van pisa