Vlieg busreis Madeira
madeira machico baai

Vlieg busreis Madeira

portugal
Het Bloemeneiland Madeira is een schitterend eiland ten zuid-westen van Portugal. Maak kennis met Madeira tijdens een rondreis!
al vanaf € 599,-Vergelijk alle busreizen
Vergelijk het aanbod van
kras busreizenoadde jong intra

Op rondreis met de bus door het Bloemeneiland Madeira

Het prachtige ‘bloemeneiland’ Madeira weet reizigers de perfecte combinatie te bieden tussen enerzijds rust en anderzijds bijzonder boeiende excursies. Dit Portugese eiland dat is gelegen in de Atlantische Oceaan biedt een uitmuntende diversiteit aan landschappen die stuk voor stuk uitnodigen om met een bus te ontdekken. Gaande van indrukwekkende bergen tot de ruige kustlijn, door het boeken van een vlieg busreis Madeira kunt u altijd op de meest comfortabele wijze kennismaken met alle hoogtepunten die dit eiland voor u in petto heeft. Heeft u graag altijd al kennis willen maken met de bezienswaardige pareltjes van het Portugese eiland Madeira, maar voelt u er maar weinig voor om zelf een auto te huren? In dat geval biedt een vlieg busreis u gegarandeerd de perfecte oplossing!

Bekijk de aanbieders met vlieg busreizen naar Madeira

Bezienswaardigheden

Funchal

De absolute nummer één bezienswaardigheid van het eiland Madeira is natuurlijk de plaats ‘Funchal’. De grootste stad van het eiland biedt u zoveel bezienswaardigheden dat u er in principe probleemloos meer dan één dag mee kunt vullen. Wat u hier absoluut niet mag missen is onder meer het paleis van ‘São Lourenço’ en de ‘Sé do Funchal’. Bijzonder is ook dat u zich in Funchal kunt verplaatsen met een snelle kabelbaan die u niet alleen voorziet van mooie uitzichten, maar u ook in een mum van tijd bijvoorbeeld tot in de ‘Madeira Botanical Gardens’ brengt. Met haar oppervlakte van 35.000 vierkante meter is dit ongetwijfeld één van de meest indrukwekkende botanische tuinen die er op deze planeet zijn terug te vinden.

funchal
waterbronnen rabacal madeira
Bezienswaardigheden

De waterbronnen van Rabacal

Mensen die houden van prachtige wandelingen kunnen er tijdens een vlieg busreis naar Madeira niet om heen om kennis te maken met ‘Rabacal’ en haar omgeving. Dit heeft niet alleen te maken met de indrukwekkende vergezichten waarover u hier beschikt, daarnaast zijn er ook niet minder dan 25 waterbronnen in de omgeving te ontdekken. Wat deze locatie extra de moeite waard maakt is de aanwezigheid van de ‘Risco waterval’. De wandeling naar de waterval is er wel eentje voor de meer ervaren en fysiek ingestelde wandelaars. Ze voert u namelijk mee langs smalle paden en behoorlijk steile afdalingen. De diepe ravijnen die u op uw route tegen zal komen geven de wandeling een extra avontuurlijk karakter.

Bezienswaardigheden

De vulkanische grotten van São Vicente Caves

Een bezienswaardigheid waar (volledig terecht) tegenwoordig steeds vaker bij stil wordt gestaan tijdens een vlieg busreis die wordt ondernomen naar Madeira zijn de ‘São Vicente Caves’. Deze vulkanische grotten zijn het directe resultaat van een grootschalige vulkaanuitbarsting die vele duizenden jaren geleden heeft plaatsgevonden op het eiland. Tijdens een bezoek aan de grotten is het de moeite waard om ook even stil te blijven staan bij het plaatselijke museum. Hier wordt heel wat interessante informatie verstrekt met betrekking tot de vulkaanuitbarsting door middel van een 3D-film.

sao vicente grotten