Vlieg busreis Noorwegen
noors landschap

Vlieg busreis Noorwegen

noorwegen
Bezichtig o.a. De Noordkaap, hoofdstad Oslo, Hemsdal en de Fjorden.
Vergelijk het aanbod van
kras busreizenoadde jong intra

De Fjorden, schitterende bergen en Oslo. Noorwegen biedt het allemaal!

Noorwegen is het land van de interessante Vikingen , bruisende watervallen en mooie fjorden. Vlieg nu naar Noorwegen om daarna per bus te reizen langs vele hoogtepunten, watervallen en bossen. Met de bus maakt u een zorgeloze en prachtige eerste kennismaking met Noorwegen. U zult uw ogen uitkijken van al het moois dat u tegenkomt. Met de rijke cultuur en geschiedenis is er altijd wat te beleven. Bent u klaar om een vlieg busreis te maken naar Noorwegen en alleen maar te genieten?

Vergelijk vlieg busreizen naar Noorwegen

Over het land

Over Noorwegen

Noorwegen heet officieel het Koninkrijk Noorwegen. Noorwegen is een land in Noord-Europa en grenst aan Zweden, Finland en Rusland. In Noorwegen zult u zich zeker niet vervelen. Voor natuurliefhebbers is Noorwegen erg interessant. Daarnaast kunt u genieten van de rijke geschiedenis, cultuur en moderne architectuur. Oslo is de hoofdstad van Noorwegen. Oslo is de snelstgroeiende hoofdstad van Europa. Dit komt door stedelijke ontwikkelingsprojecten in een moderne metropool. Voor toeristen heeft Oslo heel veel mogelijkheden. De stad heeft bijvoorbeeld meer dan 50 musea. Veel toeristen bezoeken Oslo als eerste plaats in Noorwegen. Langs de Oslofjord varen veerdiensten naar de haven van Oslo. Daarnaast kunt u genieten van gezellige winkels, terrasjes en restaurants.

de stad bergen
schitterende noorse natuur
Bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden Noorwegen

De grootste bezienswaardigheid in Noorwegen is de natuur. Noorwegen biedt veelzijdige natuur. Voor de echte natuurliefhebbers is dit dan ook zeker een aanrader. Met de prachtige watervallen, fjorden en gletsjers kunt u zich prima dagenlang vermaken. De ruige natuur en de bergen zorgen ervoor dat u uw ogen uitkijkt. Wilt u meer weten over de geschiedenis van de Noren. Dan kunt u een bezoek brengen aan het Historisch Museum in Oslo. Dit is de beste manier om meer te weten te komen over de oorsprong van de Noren. Boek nu direct uw vakantie naar Noorwegen en maak u nergens zorgen over. Leun achterover en geniet van al het moois dat u ziet.

Must-See

Het Vikingschepenmuseum

De Vikingen waren piraten die plunderden en moordden. De bevolking langs de gehele Europese kust waren bang voor de Vikingen. Hun slechte reputatie was niet altijd terecht. De Vikingen waren goede bestuurders en getalenteerde hout- en metaalbewerkers. Zij hebben schitterende sieraden en kunstvoorwerpen gemaakt die tot op de dag van vandaag bestaan. In Oslo bevindt zich het Vikingschepenmuseum. Dit is één van de best bezochte tentoonstellingen. U kunt hier houten schepen vinden uit de negentiende eeuw. Daarnaast kunt u vele verschillende objecten bekijken die u alles vertellen over het alledaagse leven in het Vikingentijdperk. Boek uw vliegbusreis Noorwegen direct en geniet van een interessante vakantie!

vikingboot