Vlieg busreis Schotland
loch in schotland

Vlieg busreis Schotland

schotland
Bezichtig o.a. Loch Ness, de hoofdstad Edinburg en de Schotse Hooglanden.
Vergelijk het aanbod van
kras busreizenoadde jong intra

Het land van kilts, ruige natuur, doedelzakken en whisky.

Schotland is het land van kilts, doedelzakken en whisky. Schotland is een geweldig land met een rijke cultuur. Denk bijvoorbeeld aan de Highland spellen. Dit is een typisch traditioneel Schots spel. Ook de natuur met haar prachtige meren is zeker benoemingswaardig. De hoogste berg binnen het Verenigd Koninkrijk ligt ook in Schotland. Wilt u ook met eigen ogen de prachtige omgeving van Schotland bekijken? Vlieg dan nu naar Schotland en bekijk het land verder per bus. Met de vlieg busreis naar Schotland kunt u met eigen ogen Schotland ontdekken.

Vergelijk bij deze aanbieders uw reis naar Schotland

Hiervoor gaat u naar Schotland!

  • Schotland is een land met een echte eigen cultuur. Het Schotse accent, de ruige natuur, muziek en kilts geven een mooie beleving aan uw reis.
  • De Schotse natuur is schitterend, alleen hierom is dit land al een bezocht waard. Tip: Kies een busreis met bezoek aan ‚‚n van de meren(zoals Loch Nesss of Loch Kartine) en bezoek ook zeker de Schotse Hooglanden. Met ruige groene bergen levert dit waanzinnige uitzichten op.
  • Ook de Schotse steden Edinburgh en Glasgow zijn een bezoek waard!
Over

Over Schotland

Schotland is een veelzijdig land. Het staat vooral bekend om de historische, romantische kastelen en de prachtige meren. U zult versteld staan. Schotland heeft veel traditionele spellen die tegenwoordig nog steeds worden gespeeld. Denk bijvoorbeeld aan de populaire Highland spellen. Schotland beschikt over hele mooie natuurgebieden waar u mooie wandelingen kunt maken. Vergeet dus uw wandelschoenen niet mee te nemen. Als u in Schotland komt, is het goed mogelijk dat u mannen tegenkomt die een Schotse kilt dragen. Dit is traditionele klederdracht. Ben u benieuwd hoe dit eruit ziet? Boek dan direct uw vakantie en neem een kijkje in dit prachtige land.

De Schotse Kilt
natuur in schotland
Bezienswaardigheden

Wat kunt u bezichtigen tijdens uw vliegbusreis naar Schotland?

In Schotland zult u zich zeker niet vervelen. Er zijn vele bezienswaardigheden waar u met de bus kunt komen. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan Edinburgh. Edinburgh is de hoofdstad van Schotland. Het centrum van de stad staat op de werelderfgoedlijst van de Unesco. Het centrum is erg oud en historisch. Hier kunt u zich zeker vermaken. Heeft u zin in een feestje? Bezoek dan het Edinburgh festival. Jaarlijks trekken vele toeristen naar de stad om dit evenement te bezoeken. In de stad kunt u ook bij de vele kroegen het bekendste exportproduct van Schotland proeven: whisky. Whisky productiegebieden zijn onder andere Schotland Highland, Lowland, Speyside en Campeltown. Deze gebieden produceren hun eigen malt whisky?s maar ook goede blends komen hiervandaan.

Must-See in Schotland

Loch Ness

In het Noorden van Schotland bevindt zich een groot meer genaamd Loch Ness. Er zijn grote hoeveelheden turf en veen aanwezig waardoor het water erg troebel is. U moet zeker eens een kijkje nemen als u op vakantie gaat naar Schotland. Misschien komt u ?Nessie? dan ook tegen. De Loch Ness dankt zijn bekendheid aan het vermoeden dat er een Schots zeemonster aanwezig is in het meer. In de loop der eeuwen zijn er al velen die het Schots zeemonster gezien zouden hebben, maar het bestaan van Nessie is nooit bewezen. In de afgelopen jaren zijn er meerdere pogingen geweest om het mysterie rondom Nessie te ontrafelen, maar dit is nog niet gelukt. Bent u benieuwd naar de Loch Ness? Boek dan snel uw vlieg busrecht naar Schotland!

Urquhart kasteel bij Loch Ness